lauantai 14. helmikuuta 2015

Kodinkoneet, check!

Raksalla on ollut suvantovaihe, mutta taustalla on tapahtunut. Kakkoskerros saatiin muurattua ennen jouluaattoa ja välipäivinä aherrettiin ulkopuolisten eristeiden ja täyttöjen parissa.
 
 


Tammikuussa vietettiin honeymoonia Mauritiuksen auringon alla. Aurinkotuolista käsin tilattiin kattoristikot Sepalta - muutoin onnistuttiin karistamaan raksapölyt tehokkaasti sekä iholta että korvien välistä! :)

Kotiuduttuamme paratiisista raksamoottoreiden käynnistäminen ei ollutkaan ihan helppo temppu. Ihanaan lämpöön ja rentoon meininkiin tottuneena raksahaalareiden ja jatkuvasti märkien hanskojen vetäminen ylle ei oikein houkutellut. Paluu arkeen aloitettiin siis pehmeällä laskulla Turun Rakenna ja Sisusta -messuilta, jossa päätehtävänä oli kodinkoneiden hankinta. Edeltävänä viikkoina juoksimme kodinkoneliikkeestä toiseen tutustumassa kodinkonetarjontaan ja pähkäilemässä,
mitkä kodinkoneiden ominaisuudet olisivat juuri meille ne tärkeät.

Saimme tarjouksen sekä Expertiltä että Gigantilta, ja lopulta päädyimme Gigantin tarjoukseen. Hintaa kodinkoneille tuli rapiat 5000 € ja netin perusteella laatukin pitäisi olla hyvää. Ainakin tähän asti olemme tyytyväisiä!

Saanen esitellä - kodinkoneet tammen alle:

Siemens pyykinpesukone WM16W649DN

Siemens kuivausrumpu WT45W5R9DN

Liesituuletin Savo IH-76                                                  Bosch induktiotaso PIN651F17E


Integroitava uuni Bosch HBG341150S                 


Integroitava mikroaaltouuni Bosch HMT85MIL63
Bosch SuperSilence astianpesukone SBV68M90EU


 Bosch jääkaappi KIR81AF30


Bosch kaappipakastin GIN38P60


Ja extrana:
Bosch Athlet varsi-imuri BCH6LNG25


Seuraavaksi katto pään päälle.

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa koti-Suomeen, onneksi täällä ei ole rantoja, jonne mieli kaipaisi raksapölyistä ;)
  Saitte kyllä hyvällä hinnalla kodinkonepaketin, itse olen pohtinut, maksoimmeko liikaa... Otettiin myös messuilta aikanaan, mutta juurikin Expertiltä. Hinta oli aika tasa 6 tonnia, toisaalta esim. kaasutaso toi lisähintaa. Vaan menneitä ei kannata murehtia, näillä mennään. Tsemppiä taas raksailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä näillä akuilla taas jaksaa! :) Meilläkin Expertin paketti maksoi hiukan yli 6000 €. Expertin paketissa oli AEG:n koneet, jotka taitavat olla hiukan hinnakkaampia kuin Boschin ja Siemensin. Tosin sama Savon huippuimurillinen liesituuletin oli Expertillä 200 € kalliimpi kuin Gigantilla, joten kaipa noissa hinnoissa aika paljon ilmaakin on. ;) Kuten sanoit - turha noita on murehtia jälkeenpäin. Tonni hujahtaa äkkiä johonkin toiseen sillä aikaa kun sen säästää toisesta menoerästä. Tsemppiä teillekin! Ihailen määrätietoista etenemistänne! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista